Hej!

Mitt namn är Johan Lindblom jag är ägare och driver Altuna Bygg och Mekaniska med hjälp av mina duktiga anställda.

Vi är i hjärtat fortfarande ett litet familjärt byggbolag men axlar idag rollen som ett små företag med 13 anställda.

Altuna Bygg och Mekaniska bildades som aktiebolag 2008 i samband med att jobb förfrågningarna ökade och Altuna Bygg tog in sin första anställda, innan dess bedrev jag bolaget som enskildfirma utan anställda i några år.

Förutom egna anställda och deras kunskaper har vi en bred kompetens samlad i form av samarbetspartners och leverantörer vi arbetar nära med för att kunna ge dig som kund ett så bra resultat som möjligt. Vi har en organisation på ca 25-30 personer som dagligen tillhandahåller dig som kund dina önskemål.

Namnet Altuna Bygg och Mekaniska har sitt ursprung i att planerna för bolaget var att vi skulle erbjuda en kombination av tjänster inom såväl bygg som bil/lastbilsverkstad. Men redan från start var efterfrågan på byggtjänster mycket större och fortsatte bara växa, vilket med tiden gett bolaget en naturlig inriktning mot byggbranschen. Men mekaniska hänger kvar i namnet även fast vi oftast enbart säger Altuna Bygg när vi talar om oss själva.

Vi är verksamma i stora delar av Mälardalen med huvudsäte i Uppsala, Altuna ligger ca 1 mil utanför Uppsala centrum men vi har vårt kontor på Bergsbrunnagatan 18 inne i Uppsala.

Som totalentreprenör är vi stolta i att säga att vi kan hjälpa dig med alla sorts byggprojekt, såväl som att inget jobb är för litet för oss står vi även tillhjälp när du vill gå in i ett stort projekt så som ett husbygge. Kontakta oss så ska vi tillsammans gå igenom hur vi kan gå tillväga för att göra verklighet av din byggdröm. För oss är du som kund viktig för oss och vårt mål är att uppfylla dina byggdrömmar oavsett storlek.
Önskar du hjälp ut mot kusten åt Östhammar och Öregrunds hållet har vi även en liten filial baserad där ute och kan hjälpa dig med allt från mindre reparationer till större projekt.

Vi har specialiserat oss på lösvirkeshus i alla former,vi kan hjälpa till från tankestadiet och ritningar till färdigställt hus.

Under fliken ”Våra Tjänster” beskriver vi lite närmare vad vi kan hjälpa dig med men kort kan man säga att våra tjänster innefattar hela kedjan från markarbetet och husgrunden upp till taknocken oavsett om det gäller en nyproduktion eller ett renoveringsarbete.

Hjälpmedel i vårt arbete:

  • Vi har egna byggställningar upp till 12m samt ställningsutbildning.
  • Vi har egna byggbodar och servicebilar samt transport.
  • Vi har en egen grävmaskin med kärra och skopor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi hoppas få utföra ett hantverk med stolthet åt dig, och göra ytterligare en kund nöjd!